Hirdetés

tuzep.lap.hu / Tüzépek - Vidék

Tüzépek - Vidék

Kecskeméti építőanyag kereskedelem.

AKCIÓS HŐSZIGETELÉS!

Kutasi Tüzép: Oltott mész gyártása, kereskedése, építőanyagok telepe

Hőszigetelő rendszerek, építőanyagok, csempe ...

Építőanyag-kereskedés

Folyamatosan frissülő akciókkal várjuk az érdeklődőket építőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozó tőzép telepünkön. Egyéb tevékenységeink: hulladékkezelés, fuvarozás 0-24 tonnáig, daruzás 0-25 tonnáig, földmunkák és daruzás tartozik a fő tevékenységeink közé. Megbízásainkat az ország egész területéről fogadjuk!

Építőanyagok széles választéka

Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

A társaságunk célja, hogy a lakosságot minőségi épitőanyagokkal lássuk el. Cégünk kizárólagosan csak minőségi, az Európai Unióban is elfogadott termékeket forgalmaz Békés-megyében és országszerte

A gyulai Balázs Tüzép saját honlapja, termék katalógussal. Itt bárki kiválaszthatja akár interneten keresztül a vásárolni kívánt terméket. Árajánlatot telefonon, illetve e-mailen keresztül kérhet bárki. Személyes látogatás alkalmával további információkat tudhat meg a termékekről. Cím: 5700, Gyula, Dobozi út 55.

Építőanyag kereskedelem, építőipari kivitelezés

Tüzelő és Építőanyag kereskedelem, Orosháza

Tizenkét évvel azt követően, hogy a Centrál Kft. megjelent a hazai piacon családi vállalkozás formájában tüzelőanyag forgalmazójaként, 2012-ben a vállalat megkezdte a szén osztályozását, csomagolását, illetve az országos szintű terítő hálózat kialakítását és működtetését, továbbá megindult a szénbrikett gyártása is.

Ha építkezik, ha felújít, ha kivitelez, ha kereskedeik

Webes elérhetőséggel az a célunk, hogy Ön minél több kérdésére választ kaphasson az építkezés területén, anélkül, hogy egy lépést is kellene tennie.Árukínálatunk összeállításánál az a tény motivál bennünket, hogy egy új építkezés vagy jelentősebb átalakít

Hő-, Hang-, Vízszigetelő anyagok forgalmazása. Csongrád megyében két helyen: Szegeden és Szentesen. Folyamatosan bővülő termékválasztékkal várjuk kedves vásárlóinkat. Homlokzati hőszigetelő rendszerek vakolattal, vízszigetelési megoldások kül- és beltérre, ipari jellegű illetve lakossági hangszigetelés.

A legjobb árakkal Fejér megyében. Az új-HÁZ csoport tagja. Szerkezeti építőanyagok (Porotherm, Leier, Ytong, Ferrobeton), tetőfedő anyagok (Bramac, Tondach, Creaton, Mediterrán), hőszigetelő-rendszerek (Nikecell, DRYVIT, Austrotherm, Baumit, LB-Knauf, Bachl) és egyéb kiegészítő termékek (Masterplast, Schiedel, Velux, Fakro, Rockwool, Villas-Icopal, ) kiskereskedelme. Látogasson el honlapunkra!

A Fejér megyei Seregélyeshez tartozó Szőlőhegyen az Oláh és társa Bt. családi vállalkozás célja a Seregélyes és térségében egykoron megszűnt építőanyag forgalmazásának pótlása. A családi vállalkozást 1993-ban alapította Oláh János. Az Oláh és társa termékkínálatában a betontermékektől a faanyagokon át a vasanyagokig számtalan termékkel szolgál a vásárolói számára.

Partner Coop Kft. - építőanyag kereskedés

9100 Tét, Fő u. 129.

Winkler Tüzép Kft Mosonmagyaróvár, Halászi út 1.

YTONG pórusbeton és Silka mészhomoktégla forgalmazás, műszaki szaktanácsadás

Minden ami az építkezéshez, felújításhoz szükséges.

Tüzépünkön gyártunk és forgalmazunk kiváló és kipróbált receptura alapján oltott meszet. Használhatja külső és belső vakoláshoz, tisztasági festéshez, és az építkezések kötőanyagaként. Vásárolja meg tőlünk akár kis, akár nagy tételben Kismarjai tüzépünkről. Igény esetén kiszállítjuk önnek az alapanyagot.

Debreceni Tüzép

TÜZÉP Debrecen, teljes körű építőanyag kereskedelem házépítőknek, lakásfelújítóknak. Tégla, cserép, szigetelőanyag, ajtók, ablakok, kémények, fa és betonáruk, csemope, tüzelőanyag kereskedés, fürdőszoba ... több mint 7000 termék egy helyen. TÜZÉP Shop barkácsolóknak, igényes kedvező áru szerszámokkal (fúrók, csavarozók. Szolgáltatások az egész ország területére. Érdemes ajánlatunkat kérnie.

Unitrade '94 Kft. Balmazújváros

Kovács Tüzép Kft. Építőanyag kis- és nagykereskedelem

A legjobb beszerzési forrás forgalmazóknak, felhasználóknak

A Gönczi Tüzép Szolnokon várja minden kedves vásárlóját. Palettánkon szerepel a többfajta tűzifa (bükk, tölgy, akác), továbbá pellet és brikett. Hamarosan bővítjük termékkínálatunkat szénnel, lignittel és nyárfával. Tüzifa kínálatunkat többféle méretben, kivitelben: méteresen, hasogatva és konyhakészen nyújtuk. Tüzelőanyagainkon kívül mészhelyettesítőt, betonfelület javító anyagokat biztosítunk.

Lendvai Kft. Jászjákóhalma, Fő út. 140

Építőanyag kereskedés

Építőanyag Kereskedelem, Tata

Építőanyag, homok, sóder, murva, faanyag, tűzifa, tüzelőanyag házhozszállítással Tokod - Esztergom

3060 Pásztó, Kossuth út 116/2.

Somogy megyében, Balatonlellén széles építőanyag választékkal várja a Csere Ép-Ker Kft vásárlóit. Ha építkezik, látogasson el honlapunkra, ahol rengeteg hasznos információt talál tüzépünk termékeivel kapcsolatban. ha kérdése van az építőanyagokkal kapcsolatban, szíveseb vállalunk szaktanácsadást, vagy egyedi árajánlatkészítést.

Építőanyag kereskedés

4300. Nyírbátor, Császári u. 77.

Rétközi Tüzép Kűllósemjén

Tüzép Telep Fehérgyarmat

Fűtőanyag, építőanyag kereskedés

balatonfüredi tüzép

8100 Várpalota, Dankó u. 14.

Építőanyag kereskedés Balatonakaliban, Veszprém-megyében tégla, építőanyag minden mennyiségben.

Családi ház építése vagy felújítása vár rád? Nem tudod, hogy milyen anyagok, megoldások léteznek. Szeretnél képben lenni, s amit lehet magad elintézni. Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal segítünk, hogy az álomból ne rémálom legyen. Hagyd az idegeskedést másra, s légy gyönyörű otthonod büszke tulajdonosa.

Miért érdemes nálunk kéményt vásárolni? Mert a Kéménybolt.eu kéményáruház tulajdonosa a Velünk Kft. amely több mint 20 éve tölt be meghatározó szerepet az építőiparban. Mert nálunk a legkedvezőbb áron vásárolhatja meg kéményét. Mert mérnök szakembereink ingyenes szaktanácsadással segítik Önt a megfelelő kéményválasztásban.

Meghatározás:

Magyarország tüzépei az ország egész területéről. Webshopok, cserép, padló, faanyagok, téglák, szerszámok.

Magyarország tüzépei az ország egész területéről. Webshopok, cserép, padló, faanyagok, téglák, szerszámok.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Tüzépek - Vidék
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés